Badmeubel New 2

Maak uw badkamer klaar voor de toekomst!

Met onze Zinderende Zomeraanbieding krijgt u bij uw aankoop van een douche of instapbad een badkamermeubel (wastafel met meubel) ter waarde van €1.295,- cadeau! In plaats van alleen uw bad of douche te vernieuwen, kunt u hierdoor erg voordelig de uitstraling en comfort van uw badkamer verbeteren.

Ons concept 

U heeft bij Mobilae ruime keuze in zowel producten als comfort, materialen, veiligheidsopties en design. Kortom alle opties worden voor u op maat gemaakt naar uw wensen en budget. Ook werken wij met verschillende leverancies dus heeft u voldoende vergelijkingsmogelijkheden en een scherpe prijs. Daarnaast kiest u bij ons voor een snelle badkameraanpassing binnen 1-2 dagen, zodat u geen weken in het stof hoeft te zitten zonder bruikbare badkamer.

Profiteer van deze aanbieding! 

Vul het formulier in en ontvang verschillende prijsoffertes voor een badkameraanpassing en kies de beste optie! Onze offertes zijn altijd kosteloos en vrijblijvend. We kijken ernaar uit u te helpen

Voordelen van Mobilae

  • Persoonlijke begeleiding
  • Vergelijking meerdere offertes en kies de beste
  • Vertrouw op onze 30 jaar ervaring
  • Snelle aanpassing door installatie binnen 1-2 dagen
  • Levertijd binnen 6 weken

*Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2022. Bekijk de badkamer actievoorwaarden.

Kosteloos en vrijblijvend

Ja, ik wil badkamer offertes ontvangen

Wat onze klanten zeggen

Keurig werk geleverd en dat in 1 dag Keurig werk geleverd en dat in 1 dag. Ziet er zo uit als we het in gedachten hadden. Vakkundig en net personeel, hebben de oude badkamer afgevoerd en zelfs nog de stoep geveegd.
Dhr. van Bergen Trustpilot
Badkamer Onlangs een complete badkamer renovatie via Mobilae aangeschaft, binnen 1 dag alles geplaatst. Heel fijn op de hoogte gehouden door de klantenservice medewerkers. top!
Hans Trustpilot
Super service Super service, netjes wekelijks op de hoogte gehouden van de stand van zaken van mijn badkamer en het eindresultaat ziet er prachtig uit! Klasse.
Ton Messels Trustpilot