Ontdek het gemak van Mijn Mobilae

Heeft u onlangs onze brochure gedownload of iets over Mijn Mobilae gelezen op onze website? Of heeft u onlangs een huisbezoek gehad en heeft onze adviseur iets gezegd over Mijn Mobilae?

In dit eerste deel van een tweedelig artikel vertellen we meer over Mijn Mobilae en hoe dit webplatform u als klant ten goede kan komen. Laten we het eens bekijken!

Set 08 A 01 Ipad Mymobilae

Een uniek webomgeving voor onze klanten

Mijn Mobilae, gelanceerd in het eerste kwartaal van 2021, is een inspanning van Mobilae om een stap dichter bij onze klanten te komen.

Het idee en de lancering van Mijn Mobilae begonnen met de gedachte om de gepersonaliseerde service van Mobilae dichter bij de klanten te brengen vanaf elk punt van interactie. Onze aanpak op maat betekent dat we klaar staan om u te helpen, zelfs als u net onze brochure hebt gedownload of als u net een afspraak hebt gemaakt voor een huisbezoek.

Waarom is Mijn Mobilae een unieke dienst, zult u zich afvragen? Omdat we in dit platform de kracht van technologie combineren met onze wens om onze klanten de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden. Daarom zijn we trots op dit platform en streven we er altijd naar om dit platform verder te ontwikkelen met meer functies waar onze klanten zeker van zullen profiteren op elk contactpunt!

Voordelen van Mijn Mobilae

Mijn Mobilae is een platform waarbij de klant centraal staat. Het gaat erom de klanten gemoedsrust en 100% gemak te bieden bij de interactie met Mobilae. Hier zijn enkele redenen waarom u een Mijn Mobilae account zou moeten hebben:

Een modulair platform

Mijn Mobilae is een modulair webplatform, wat betekent dat het zeer flexibel is en kan worden aangepast aan uw behoeften of in welke fase u zich bevindt wanneer u klant bij ons wordt. Hoe verder u bent, hoe meer functies en interacties u kunt ontsluiten in het webplatform.

Neem controle over uw bestelling

Met een Mijn Mobilae account heeft u meer controle over uw bestelling. Via Mijn Mobilae kunt u bijvoorbeeld een sneller offerteproces krijgen. Deze offerte is maatwerk en gebaseerd op uw wensen. Als u bijvoorbeeld een traplift aanschaft, kan uw adviseur via My Mobilae sneller een offerte maken met de details van uw aankoop zoals de kleur van de trapliftzitting, de kleur van de trapliftrail, het type trap, enz.

Kom alles te weten over onze producten

Via Mijn Mobilae kunt u ook alles te weten komen over het product waarin u geïnteresseerd bent. Bekijk de uitgebreide specificaties en productvideo's van elk product om te beslissen welk product het juiste voor u is. Wanneer u er klaar voor bent, is het aanvragen van een huisbezoek slechts een klik op de knop.

De webomgeving waarvan u nooit wist dat u het nodig had

Kortom, Mijn Mobilae is een platform van Mobilae waarvan u nooit wist dat u het nodig had. Vanaf het moment dat u een brochure downloadt, tot en met het onderhoud, is Mijn Mobilae ons engagement om u de beste service te bieden voor en na de installatie.

Blijf hangen voor deel 2

Dat was het voor deel 1! We hopen dat we u via dit artikel meer hebben kunnen uitleggen over Mijn Mobilae.

Blijf in de buurt voor deel 2 van dit artikel, waar we u door het opstartscherm en het hoofdmenu van Mijn Mobilae leiden. We zullen ook enkele functies belichten die u alleen in Mijn Mobilae kunt gebruiken.