Hartelijk welkom bij Mobilae!

Welkom Bij Mobilae

Vanaf 29 oktober gaat PractiComfort, en haar wederhelft in installaties SilverMobility verder onder de nieuwe naam Mobilae.

Ruim achtentwintig jaar omarmt PractiComfort de ontwikkelingen en vergaarde kennis rondom de behoeftes van senioren met betrekking tot hun mobiliteit. Hierdoor hebben wij een toenemend assortiment in mobiliteitsoplossingen kunnen bieden. We hebben een lange weg afgelegd sinds het ontstaan van ons bedrijf en onze missie is vandaag de dag nog groter geworden dan voorheen.

Wij dragen bij aan een wereld waarin senioren het leven kunnen leiden dat ze voor ogen hebben; mobiel, veilig en onafhankelijk. Voor meer vitae.

We willen dat ons merk vertegenwoordigt wie we zijn en naar welke missie we vandaag de dag leven; wij zijn de naam PractiComfort, en haar wederhelft in installaties SilverMobility, ontgroeid. Om die reden gaan wij verder onder onze nieuwe naam, Mobilae.

Als Mobilae zijnde zullen wij onze service aan uw product met dezelfde kwaliteitsstandaarden die u van ons gewend bent, blijven geven. U kunt contact met ons opnemen, ongeacht waar u naar op zoek bent. Van fabrikant onafhankelijk advies over mobiliteitsoplossingen tot de service en het onderhoud van uw product. Wij zijn er om u te helpen.

Verder gaan als Mobilae betekent dat onze communicatie en onze uitstraling zal veranderen, maar u hoeft niet bang te zijn dat uw boodschap aan ons verloren gaat. U hebt onze nieuwe website al gevonden, waar u alle informatie en contactgegevens kunt vinden die u misschien zoekt. Maar in ieder geval zullen alle berichten die naar ons oude e-mailadres worden gestuurd ons nog steeds bereiken. Het telefoonnummer blijft overigens hetzelfde.