Uw gezondheid en uw mobiliteit; Onze prioriteit!

Video Advies

Meer dan ooit is een veilige omgeving belangrijk. Bij Mobilae hebben wij ons ten doel gesteld er voor te zorgen dat senioren zo lang mogelijk onafhankelijk kunnen leven. Juist gedurende deze delicate en moeilijke periode. Onze mobiliteitsproducten en -diensten zijn daarom nu essentieel voor hen. Daarom doen wij er alles aan dat goede mobiliteitszorg voor iedereen beschikbaar blijft.

Wij houden de ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus nauwgezet in de gaten en nemen we het maximale aantal vrijwaringsacties, dit zowel naar overheids- als bedrijfsprotocol. Zeker nu de maatregelen weer zijn aangescherpt, is het voor ons belangrijk dat u weet dat we ons altijd aan de huidige maatregelen houden. Verderop leggen wij in detail uit wat dit precies inhoudt. Uw gezondheid en uw veiligheid, die van onze partners en medewerkers staat voor ons prioritair voorop. We informeren u daarom graag over de ontwikkelingen en de maatregelen die wij hiervoor getroffen hebben. Omwille van uw veiligheid hebben wij besloten onze showroom te sluiten en als alternatief bieden we u video-advies aan alsook telefonisch advies. Op onze advies pagina vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Wij zijn voor u bereikbaar

Al onze afdelingen zijn bereikbaar en beantwoorden al uw vragen over producten, diensten en (service)afspraken. We helpen iedereen zo goed en zo snel mogelijk. We vragen u om uw begrip mochten zaken wat meer tijd vergen.

Zo kan het in de uitvoering van bijvoorbeeld onderhoud, installatie en spoedreparaties iets langer duren voordat u geholpen wordt. Echter wij helpen u altijd, omdat wij als geen ander begrijpen dat onze producten en diensten voor u een essentiƫle rol spelen.

Ik wil een afspraak plannen of heb een afspraak gepland, wat nu?

De afspraken met onze adviseurs, installateurs en servicemonteurs gaan zoveel mogelijk door. De door ons genomen voorzorgsmaatregelen bij onze monteurs en installateurs hebben echter een directe invloed op de reeds geplande afspraken. Indien dit invloed heeft op u dan communiceren wij dit helder en tijdig.

We handhaven steeds en volgen nauwgezet de nieuwe voorschriften op van de overheden en de lokale gezondheidsinstellingen, onder andere:

  • Geen handen schudden of direct contact met onze klanten.
  • Minimaal anderhalve meter afstand houden (social distancing).
  • Desinfecteren van handen en gereedschap voor elke afspraak.

Door de steeds veranderende omstandigheden kan het voorkomen dat wij de gemaakte afspraak toch moeten verzetten. We nemen in dat geval tijdig contact met u op. Wij zullen dan ook zeker geen bezoek afleggen indien dit niet is afgestemd met u.

Indien u zelf ziek, verkouden of thuis in quarantaine bent, vragen we u om direct contact op te nemen met onze klantenservice. We zullen in dat geval de afspraak verzetten naar een meer geschikte datum.

Bovenstaande berichtgeving geldt voor alle consumenten. Bestaande klanten die al van onze dienstverlening gebruik maken of nieuwe klanten waar reeds werkzaamheden gepland zijn, ontvangen waar nodig nader bericht.

Met vriendelijke groet,

Mobilae