Scootmobiel onderhoud

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie

Zorgeloos op pad met scootmobiel onderhoud

Is uw scootmobiel toe aan een onderhoudsbeurt? Mobilae verzorgt graag het onderhoud van uw scootmobiel. U kunt hierbij kiezen uit een losse onderhoudsbeurt of een onderhoudsabonnement.

Scootmobiel Onderhoud

Scootmobiel onderhoud voor zorgeloos rijcomfort

Fabrikanten van scootmobielen schrijven jaarlijks onderhoud voor. In uw scootmobiel zitten veel bewegende onderdelen die goed moeten blijven functioneren. Deze zullen regelmatig gecontroleerd moeten worden. Laat daarom uw scootmobiel minimaal één keer per jaar vakkundig controleren om slijtage of eventuele storingen te voorkomen. Mobilae verzorgt graag het onderhoud van uw scootmobiel. Dit kan met losse onderhoud afspraken of met een onderhoudsabonnement. Bij jaarlijks onderhoud aan uw scootmobiel kunt u met een gerust hart uw scootmobiel blijven gebruiken. En dat is wel zo veilig.

Onderhoudsabonnement Zorgeloos Premium 5 Jaar

Ervaar het gemak van een onderhoudsabonnement

Om veilig en vertrouwd op pad te gaan, is het raadzaam om uw scootmobiel door een specialist regelmatig te laten onderhouden. Wij raden u daarom aan om te kiezen voor een onderhoudsabonnement. Bij een onderhoudsabonnement wordt er periodiek onderhoud gepleegd aan uw scootmobiel. Elk jaar wordt er een onderhoudsafspraak met u gemaakt zodat u dit niet kunt vergeten. Een onderhoudsabonnement is daarnaast ook voordeliger dan een losse onderhoudsbeurt. Ook bent u jaarlijks verzekerd van een veilige en betrouwbare scootmobiel.

Onderhoud nodig aan uw scootmobiel?

Neem vrijblijvend contact op