Traplift Advies Aanvragen

Gratis advies met 3 offertes

Ons advies is fabrikant onafhankelijk. Objectief zetten we de voor- en nadelen van de trapliften voor u op een rij. Zo vinden we de traplift die het beste bij ú past. In elke prijsklasse. U ontvangt direct 3 verschillende offertes op maat. Ons advies is gebaseerd op 30 jaar ervaring.

Kosteloos en vrijblijvend

Ja, ik wil een afspraak maken voor een traplift advies

Wat onze klanten zeggen

De vertegenwoordiger van Mobilae heeft ons kunnen overtuigen De vertegenwoordiger van Mobilae heeft duidelijk overzicht gegeven van de traplift die voor ons van toepassing kon zijn. Het plaatsen van de traplift is zonder problemen verlopen en de monteurs hebben alles netjes opgekuist. De inspectie en volledige uitleg is de daarop volgende dag door de technieker van dienst op een degelijke manier gebeurt. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en levertijden gerespecteerd. Tot zover tevreden klant.
Edwin van de Veken Trustpilot
Alles vlot en perfect geregeld Alles vlot en perfect geregeld. Traplift is prima geïnstalleerd en werkt zalig. Zeer snelle en vriendelijke service!
Paul Baeyens Trustpilot
We lieten een traplift plaatsen We lieten een traplift plaatsen. De monteurs hebben zeer goed werk geleverd. Alles proper achter gelaten. Vriendelijke mannen. Traplift werkt prima: alles was zeer goed berekend, terwijl onze trap qua structuur geen gemakkelijke trap was met 3 bochten en een steil tussenstuk. We zijn zeer tevreden.
Jan van der Velpen Trustpilot