Traplift advies

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie
Fakrikant Onafhankelijk Traplift Advies

Onafhankelijk traplift advies

Een traplift is een grote investering die goed doordacht moet zijn. Want niet elke traplift past bij elke trap. En u heeft ook persoonlijke wensen en verwachtingen van uw traplift. Daarom is het belangrijk dat u goed en professioneel advies krijgt voordat u besluit tot een traplift.

Kosteloos en vrijblijvend advies

Wij adviseren u kosteloos en geheel vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden. Op basis van uw situatie en onze jarenlange ervaring raden wij u 3 traplift modellen aan die het meest geschikt zijn voor uw behoeften. Bovendien zetten we objectief de voor- en nadelen van de individuele trapliften voor u op een rij en beantwoorden we graag al uw vragen. Zo kunt u uiteindelijk een weloverwogen beslissing nemen.

22 trapliften van verschillende fabrikanten

Fabrikanten zijn altijf beperkt tot hun eigen traplift modellen. Omdat wij fabrikant onafhankelijk zijn, kunnen wij u adviseren over trapliften van verschillende fabrikanten. Ons traplift assortiment omvat 22 traplift modellen van verschillende gerenommeerde fabrikanten zoals TK Elevator, Handicare, Acorn, Platinum, Extrema en Bespoke. Op deze manier kunt u in één afspraak ontdekken welke traplift het meest geschikt is voor uw behoeften.

Traplift advies bij u thuis

Onze adviseur komt bij u thuis op een moment dat het ú uitkomt. Het voordeel van een traplift thuisadvies is dat onze adviseur direct kan zien welke van de verschillende trapliften bij uw trap passen en ook direct nauwkeurige metingen kan verrichten. Kosteloos en vrijblijvend.

Traplift video-advies

Als u liever online wordt geadviseerd, is dit geen probleem. Het enige wat u nodig heeft voor het videogesprek is een telefoon, tablet of computer. Onze adviseur beantwoordt graag al uw vragen over trapliften tijdens het videogesprek.

Traplift advies in onze showroom

Wilt u liever de verschillende trapliften bekijken of proberen? U bent ook van harte welkom in onze traplift showroom, waar wij diverse traplift modellen tentoonstellen. In tijden van Corona adviseren wij u ook graag via video uit onze showroom.

Onze traplift specialisten adviseren u graag

Met 30jaar ervaring en meer dan 60.000 traplift installaties kunnen we gebruik maken van uitgebreide expertise. Naast het adviseren over de juiste traplift kunnen wij u ook helpen met vragen over subsidies en financiering

Maak een afspraak
Trapliften Vergelijken Mobilae

Vraagt u traplift advies voor iemand anders?

Bent u bezorgd over de veiligheid van een familielid? Wordt uw bezorgdheid niet gedeeld? Of bent u mantelzorger? Wij zijn bekend met dit soort situaties. Maak gebruik van onze ervaring en bel onze adviseurs op 09 24 50 444.

U kunt vertrouwen op 30 jaar ervaring

Vaak horen we na ons traplift advies:

  • “Handig dat in één advies alle trapliften duidelijk met elkaar worden vergeleken.”
  • “Wat een duidelijke uitleg, nu begrijp ik pas echt goed hoe een traplift werkt en waar de rail komt.”
  • "U heeft mij een alternatief laten zien waar anderen het niet over hebben gehad.”
Traplift Brochure Aanvraag

Vraag nu gratis onze traplift brochure aan

Wilt u meer informatie over onze traplift aanbod voor een advies? We e-mailen u graag onze traplit brochure.