Onze traplift garanties

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie
Mobilae Garantie 10 Jaar Klein

Geniet zonder zorgen van uw traplift met onze unieke garanties

Al onze trapliften hebben standaard 2 jaar garantie. In combinatie met onze jaarlijkse onderhoudsservice heeft u de mogelijkheid om de garantie tot 10 jaar te verlengen. Zo kunt u uw traplift gebruiken zonder zorgen of onverwachte kosten. Ook jaren later.

Onderdelen 10 jaar leverbaar

Wij garanderen dat wij reserveonderdelen voor uw traplift minimaal 10 jaar op voorraad hebben. Als u een reserveonderdeel nodig heeft, leveren we dat niet alleen, maar komen we het ook voor u installeren als u dat wenst.

30 dagen omruilgarantie op rechte trapliften

Mocht u niet tevreden zijn met uw rechte traplift, dan heeft u tot 30 dagen na aankoop het recht om deze om te ruilen voor een ander model van gelijke waarde. Dit geldt alleen voor standaardproducten. Vraag naar de voorwaarden.

Mobilae Service Garanties

Eigen gecertificeerde monteurs

Met 30 jaar ervaring hebben we een ervaren en betrouwbare klantenservice opgebouwd. Onze gecertificeerde technici zijn verspreid over heel België. Zij verzorgen de plaatsing, het onderhoud en de service van uw traplift.

We verwijzen niet naar fabrieksgarantie maar lossen eventuele problemen op. U kunt uw traplift zorgeloos gebruiken. Bel onze klantenservice. Als we u niet telefonisch kunnen helpen, sturen we zo snel mogelijk een van onze technici naar u toe.

Jaarlijkse traplift onderhoudsbeurt

Om uw garantie te behouden, moet uw traplift één keer per jaar worden onderhouden. Hiervoor kunt u zelf één keer per jaar het onderhoud bij ons regelen of een onderhoudsabonnement afsluiten. Dit zorgt ervoor dat uw traplift altijd betrouwbaar, comfortabel en veilig is.

Wilt u geen garantieverlenging maar wel een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw traplift? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Bekijk de onderhoudsabonnementen

Heeft u vragen over traplift garantie, of over service of onderhoud van uw traplift?

Heeft u een vraag voor onze service die niet wordt beantwoord in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag per e-mail, telefoon of chat.

Neem contact met ons op
Traplift Brochure Aanvraag

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

Wij sturen u graag kosteloos onze traplift brochure toe waarin u meer informatie kunt vinden over ons assortiment.