Traplift kopen

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie
Fakrikant Onafhankelijk Traplift Advies

Trapliften in elke prijsklasse

Voordat u een traplift koopt, is het belangrijk om te weten welke traplift voor u en uw trap geschikt is. Wij bieden u graag een vrijblijvend en onafhankelijk traplift advies om de traplift te vinden die bij ú past. U kunt via de traplift keuzehulp doorgeven aan welke voorwaarden uw traplift moet voldoen. Wij maken dan een selectie voor u. Voor een exacte prijsopgave en model traplift kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Een traplift is maatwerk

Een traplift kopen is altijd maatwerk. De kosten van een traplift verschillen per model. Diverse factoren spelen hierbij een rol. Heeft u een trap met een bocht of een rechte trap? Welke uitvoering kiest u? Welke extra’s wilt u in uw traplift? De prijzen van een rechte traplift zijn vanaf 2.750 euro, terwijl de prijzen van een traplift met bocht vanaf 6.250 euro zijn. 

Fabrikant onafhankelijk advies

Wilt u precies weten wat een traplift kost voor uw trap en uw wensen? Ontvang 3 offertes met fabrikant onafhankelijk advies bij u thuis. We zetten 17 trapliften van diverse fabrikanten overzichtelijk op een rij. En we maken direct 3 verschillende offertes op maat. Het beste advies krijgt u thuis. We zien direct hoe de verschillende trapliften op uw trap passen. Maak dan gratis een vrijblijvende afspraak met onze adviseur via 09 24 50 444.

Traplift Brochure Aanvragen

Vraag nu gratis onze traplift brochure aan

Wilt u meer informatie over ons traplift aanbod? We e-mailen u graag onze traplift brochure.