De prijs van een traplift

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie

Wat kost een traplift?

De prijs van een traplift hangt sterk af van uw trap en voorkeuren. Een traplift is altijd maatwerk. U heeft waarschijnlijk zelf ook wensen die de prijs kunnen beïnvloeden. Kiest u voor eenvoudig of voor uitgebreid met extra opties? Wilt u een nieuwe of gebruikte traplift aanschaffen? Kijk ook goed naar de betrouwbaarheid en de kosten van service & garantie. Een eenduidig antwoord geven op wat een traplift gaat kosten is dan ook niet zo eenvoudig. 

Vrijblijvende prijsindicatie

Om u toch verder te helpen en een inzicht te verschaffen in de kosten van een traplift, maken wij graag een vrijblijvende prijsindicatie voor u. Hiervoor hebben wij wel wat informatie over u en uw trap nodig. Wanneer u onderstaande vragen beantwoordt, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende prijsindicatie.

Trapliften in elke prijsklasse

Wij bieden oplossingen voor iedereen, in elke prijsklasse. Zo weet u zeker dat u een traplift vindt die past bij u en uw budget. Er is ook huur, tweedehands en financiering mogelijk bij Mobilae.

Onafhankelijk advies

We hebben vele topmerken onder één dak. Met 16 trapliften van gerenommeerde fabrikanten zijn we fabrikant onafhankelijk. Objectief zetten we de voor- en nadelen van de verschillende trapliften voor u op een rij.

Vraag nu de brochure aan

  • Gratis en vrijblijvend
  • Alles over trapliften
  • Op uw gemak alles nalezen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke traplift het beste bij mij en mijn huis past?

Wij adviseren u altijd een afspraak te maken met een bedrijf dat meerdere merken trapliften aanbiedt. Op die manier weet u zeker dat u de keuze heeft uit verschillende mogelijkheden en dat u een traplift kunt kiezen die aan uw wensen voldoet. Zorg er ook voor dat een adviseur goed naar uw wensen en vragen luistert. U bent uiteindelijk de klant.

Zijn een traplift en een stoellift hetzelfde?

Een andere term voor traplift die gebruikt wordt is ook wel stoellift. Ze zijn echter niet hetzelfde. Bij een stoellift moet u denken aan een stoel, die via een verticale buis, naar beneden en naar boven kan. Deze heeft niets met het gebruik van de trap te maken.

Ik ben niet technisch, is een traplift makkelijk te gebruiken?

Een traplift is zeer eenvoudig in het gebruik. Het enige wat u hoeft te doen is plaats te nemen, uw riem vast te maken en de knop/joystick in de richting te bewegen waar u heen wilt. De traplift komt dan vanzelf in beweging. Zodra u de knop loslaat stopt de stoel automatisch. Indien u last heeft van reumatische handen zijn er trapliften met speciale joysticks leverbaar die zeer eenvoudig te bedienen zijn.

Maakt een traplift veel lawaai?

Alle trapliften van Mobilae zijn uitgevoerd met een elektromotor die op een accu werkt. Hierdoor zijn ze vrijwel geruisloos. Per model en merk zijn er nog verschillen in het geluid dat u hoort.

Meer traplift vragen