Badkamer kosten

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie
Badkamer Kosten

Grote keuze in elke prijsklasse

Mobilae helpt u graag om de juiste badlift, de juiste inloopdouche, de juiste toiletdouche of het juiste instapbad voor ú te vinden. We hebben het meeste complete assortiment en zetten objectief de voor­ en nadelen voor u op een rij. Met de prijzen erbij. Wij leveren ook in andere landen in Europa waardoor wij scherpe prijzen kunnen aanbieden. Al duizenden klanten gingen u voor.

Inloopdouche, toiletdouche, badlift of instapbad prijzen

Het is belangrijk dat u een badlift, toiletdouche, instapbad of instapdouche koopt die past bij uw wensen en uw woning. Uw comfort en veiligheid staan voorop. Wij leveren kwaliteitsproducten uit Groot-Brittannië, werken met eigen installateurs en geven uitstekende garantie.

Installatie binnen 1 dag

Een instapbad, toiletdouche, inloopdouche of badlift wordt eenvoudig binnen 1 dag in de badkamer geïnstalleerd door onze eigen installateurs. Verbouwen is niet nodig. U heeft snel een veilige badkamer zonder stress en hoge kosten van een ingewikkelde verbouwing.

Badkamer Advies

Persoonlijk advies bij u thuis, met maattekening

De beste prijsopgave krijgt u bij een thuisadvies, met maattekening. We zien dan exact hoe de badlift, de toiletdouche, het instapbad of de instapdouche in uw badkamer past. Er wordt een op maat gemaakt advies gegeven. Het advies is kosteloos en verplicht u nergens toe. Het advies bij u thuis wordt gepland op een moment dat het ú uitkomt. Een afspraak op zaterdag is ook mogelijk.

Liever zelf prijzen vergelijken?

Op onze website kunt u de diverse soorten badliften, toiletdouches, instapbaden en instapdouches bekijken en vergelijken.  U heeft al een instapbad vanaf 5.000 euro, een inloopdouche vanaf 4.950 euro en een badlift vanaf 950 euro. Heeft u meer informatie nodig over bijvoorbeeld de levertijden of prijzen? Bel onze adviseurs voor overleg: 09 24 50 444.

Mobilae biedt ook diverse financieringsmogelijkheden. Wij hebben een grote keuze in elke prijsklasse.

Meer over prijzen en kosten van Mobilae

Gaat u zelf badlift, toiletdouche, inloopdouche of instapbad prijzen vergelijken? Dan kunt u deze voordelen van Mobilae in uw vergelijk meenemen:

  1. Persoonlijk advies bij u thuis mogelijk, met maattekening.
  2. Compleet aanbod instapbaden, toiletdouches, inloopdouches en badliften!
  3. Grote keuze in elke prijsklasse. 
  4. Binnen 1 dag geïnstalleerd door eigen installateurs.
  5. Meer dan 1.000 installaties per jaar.
  6. Verschillende merken.
  7. Alle producten zijn TÜV en/of CE gecertificeerd.

Bent u op zoek naar de kosten, een scherpe actie prijs of naar badlift, toiletdouche, inloopdouche of instapbad prijzen? Vind eerst de juiste badlift, het juiste instapbad, de juiste toiletdouche of de juiste inloopdouche. Zo kunnen wij eenvoudig een prijsopgave maken voor u.

Badkamer Brochure Aanvragen

Vraag nu gratis onze badkamer brochure aan

Wilt u meer informatie over onze inloopdouches, instapbaden, toiletdouches en badliften? We e-mailen graag onze badkamer brochure.