Scootmobielen

Ontvang nu tot €500 korting op de aankoop van een scootmobiel.

Maak uw dagelijkse activiteiten weer bereikbaar. Bij Mobilae heeft u keuze uit een ruim assortiment van scootmobielen. Uitstekende service en onderhoud.

hero-sco-mobile

Compleet aanbod

Unieke garanties

Snelle levertijd

sco-kitchen

Blijf onafhankelijk met een scootmobiel

Een actieve en mobiele levensstijl wordt aangemoedigd voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Naarmate u ouder wordt, kan uw mobiliteit echter afnemen en op een gegeven moment zult u hulpmiddelen moeten gebruiken om u in uw dagelijks leven te helpen. Een scootmobiel kan voor u een heel handig hulpmiddel zijn om uw dagelijkse activiteiten bereikbaar te maken. Zo kunt u weer zelf boodschappen doen, op de koffie of een lange tocht door de natuur maken.

Wat onze klanten zeggen

5 out of 5 stars

Keurige behandeling goede uit leg en correcte aflevering. Ben erg blij met mijn scootmobiel. Keurige behandeling

Frieda Molenaar

5 out of 5 stars

Geweldig ,rustig geholpen. Aardige medewerkers. Je wordt heel goed voorgelicht, in alle rust. Afspraken worden keurig nagekomen. Niets word je opgedrongen, ze luisteren goed naar wat je wilt. uitstekende ervaring, een aanrader voor mensen die een scootmobiel willen kopen.

Anneke Knol-Hummelen

Welke soorten scootmobielen zijn er?

 • icon-sco-fixed

  Deze vaste, niet opvouwbare scootmobielen bieden u zorgeloos rijplezier.

  • icon-sco-foldable

   Scootmobielen die u eenvoudig meeneemt in de auto. Zo bent u overal mobiel!

   • icon-sco-special

    Altijd droog rijden? Met z'n tweeën op een scootmobiel? Bekijk speciale scootmobielen.

    Compleet aanbod scootmobielen

    Bij Mobilae bieden wij u een overzichtelijke selectie van de beste scootmobielen voor ieder type gebruik (binnen, buiten, opvouwbaar, etc.) en in elke prijsklasse. Zo vindt u altijd een scootmobiel die past bij uw wensen!

    sco-suppliers-banner
    mobilae-scootmobiel-brochure

    Blijf onafhankelijk met een scootmobiel

    Wilt u zo lang mogelijk mobiel en onafhankelijk blijven? Met een scootmobiel blijven uw dagelijkse activiteiten mogelijk en dat is belangrijk. Blijf onder de mensen met een kopje koffie met appelgebak, doe een boodschap op de markt of maak even een rondje door het park. Ontdek alle scootmobielen in de gratis brochure.

    Ja, stuur mij de gratis scootmobiel brochure

    De heer
    Mevrouw
    Achternaam
    Email
    Telefoonnummer

    Wat onze klanten zeggen

    5 out of 5 stars

    Vlugge en zeer bekwame vaklieden. Vriendelijke en behulpzame service.

    Vander Meeren

    5 out of 5 stars

    Zeer ervaren verkopers. Ben zeer goed geholpen! Veel duidelijke info gekregen. Ook de scootmobiel die ik heb gekocht voldoet 100% aan mijn verwachtingen. Ben er erg blij mee! Mijn reden voor 5 sterren!

    Marien van Eck

    Wat kost een scootmobiel?

    Wilt u een scootmobiel kopen en weten wat dit kost? De prijs voor de aanschaf van een scootmobiel hangt af van verschillende factoren, zoals het type scootmobiel dat u kiest en de extra onderhouds- en pechservice. Daarnaast bieden wij verschillende financieringsmogelijkheden.

    sco-foldable-adventure-sport-most-chosen-nl

    Meest gekozen: Adventure Sport

    Net als de naam, is Adventure Sport de scootmobiel om u actief te houden. Met deze opvouwbare scootmobiel kunt u uw eigen plannen maken en uw leven zelfstandig leiden! Of u nu naar de supermarkt gaat, een afspraak bij de dokter maakt of bij een vriend op de koffie gaat.

    De Adventure Sport rijdt met twee accu's. Met deze scootmobiel kunt u tot 8 km per uur rijden, een gemiddelde snelheid voor een scootmobiel. U kunt met deze scootmobiel tot 30 km rijden voordat u ze weer moet opladen.

    Deze scootmobiel is voorzien van LED-verlichting voor een beter zicht wanneer u in het donker rijdt. De scootmobiel is verkrijgbaar in twee kleuren: rood en blauw.

    Scootmobiel veelgestelde vragen

    Bekijk de veelgestelde vragen over scootmobielen, scootmobiel storingen, scootmobiel garantie of onderhoud.

    Mobilae Magazine