Scootmobielen

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie
500 Euro Korting Breed

Speciale actie voor scootmobielen

Bij de aanschaf van een scootmobiel uit de Comfortable, Deluxe of Grand Luxe serie krijgt u korting tot € 500. Bij de aanschaf van een scootmobiel uit de Easy of Adventure serie krijgt u korting tot € 250. Wilt u gebruik maken van deze actie of meer informatie verkrijgen over scootmobielen? Bel naar 09 296 55 33 om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

*Geldig t/m 30 september 2023 en niet in combinatie met andere acties of kortingen. Zie hier de actievoorwaarden.

Grote keuze in elke prijsklasse

Vaste Scootmobielen Icoon

Alle modellen

Alle modellen en merken 3- en 4-wiel scootmobielen voor zorgeloos rijplezier.

Opvouwbare Scootmobielen Icoon

Opvouwbare modellen

Scootmobielen die u eenvoudig meeneemt in de auto. Zo bent u overal mobiel!

Speciale Scootmobielen Icoon

Speciale scootmobielen

Altijd droog rijden? Met z’n tweeën op een scootmobiel? Bekijk speciale scootmobielen.

Blijf onafhankelijk met een scootmobiel

Wilt u er lekker op uit in de buurt? Of juist langere afstanden rijden? Zoekt u een opvouwbaar model dat makkelijk in de auto past? Met 3 of 4 wielen? Mobilae biedt grote keuze in elke prijsklasse. Ook 2e hands of financiering mogelijk.

Al meer dan 80.000 scootmobielen geleverd

Maak uw eigen plannen! Een scootmobiel brengt u comfortabel en veilig overal naartoe. Onze scootmobielen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. En zijn TÜV en/of CE gecertificeerd. Met onze service aan huis en onderhoudsabonnementen gaat u onbezorgd op pad. In 30 jaar leverden we al meer dan 80.000 scootmobielen.

Vind uw scootmobiel in 5 stappen

Waar wilt u de scootmobiel gebruiken?

Welke afstand wilt u rijden?

Hoe snel wilt u rijden?

Neemt u de scootmobiel mee in de auto?

We hebben meerdere scootmobielen gevonden. Waarmee kunnen wij u helpen?

Eigen service organisatie

30 jaar ervaring en eigen monteurs!

  • Onderhoud en service door eigen monteurs
  • Ervaren, gecertificeerde monteurs bij u in de buurt
  • Voordelige onderhoudsabonnementen

Unieke garanties

Koop zonder zorgen!

  • Standaard 2 jaar garantie
  • Naar keuze 2, 5 of 10 jaar garantie
  • Omruilgarantie: gegarandeerd de juiste scootmobiel
Advies

Advies op basis van 30 jaar ervaring

Wilt u een advies dat 100% is afgestemd op uw wensen en uw situatie? Onze adviseurs zijn ervaren specialisten. Zij zetten de voor- en nadelen van de verschillende merken en modellen objectief voor u op een rij. Het beste advies krijgt u thuis. We nemen meerdere scootmobielen mee en bieden u de mogelijkheid om te proefrijden in uw eigen omgeving. Gratis en vrijblijvend.

Met Scootmobiel Op Pad

Heerlijk onder de mensen

U maakt uw eigen plannen en bent niet afhankelijk van anderen. Op pad gaan kost niet langer onnodige energie. U arriveert fit en heeft ter plaatse nog energie om te genieten van samenzijn met familie, winkelen, vrijwilligerswerk en al het andere dat u graag doet.

Veilig en comfortabel op pad

Met een scootmobiel zijn struikelen, vallen of uitglijden verleden tijd. Zo voorkomt u ongevallen. Wist u dat jaarlijks 18.000 mensen van 55- jaar of ouder bij de Spoedeisende Hulp komen na een val op straat? (Stichting Consument en Veiligheid)

Meer dan 1.000 scootmobielen op voorraad

Houd bij het vergelijken van scootmobielen ook rekening met de garantie, service en onderhoud. Bekijk niet alleen prijzen van scootmobielen maar ook mogelijkheden zoals tweedehands en financiering. Wilt u het gehele assortiment scootmobielen bekijken? Kom langs in onze showroom.

Heeft u vragen? Bel gerust. Of kijk bij onze veelgestelde vragen. Met 30 jaar ervaring hebben we een unieke en zeer complete lijst voor u kunnen opstellen. 

Onze klanten vertellen

Door gebruikmaking van de reisscootmobiel kan ik nu weer samen met mijn partner een wandeling maken, een dagje uit of zelfs een weekendje weg gaan. De scootmobiel is gemakkelijk af en op te bouwen en past ruimschoots achter in de kofferbak. Top!
Nico
Ik heb vandaag eindelijk mijn scooter, opgeladen, op zijn eerste tochtje en het was perfekt. Ik woon in Terneuzen 4 jaar en heb voor het eerst een kennismakings rit met de mooie Paasweer. Makkelijk te handhaven. Ik ben zeer tevreden dat ik het ook achter in mijn wagen kan meenemen.
Howard Crook
Ben zeer tevreden over de vriendelijke behandeling bij de aankoop van mijn scootmobiel.
G. J. Muller-Coenen
De service in de showroom is geweldig. Je wordt vriendelijk geholpen en alles is direct uit te proberen. Je krijgt zelfs les in het besturen van een scootmobiel!
Ik ben zo blij dat ik voor een scootmobiel heb gekozen. Dit maakt echt het verschil voor mij. Ik kan zo nog jaren vooruit!
De specialisten zijn vriendelijk en de service is goed. Ik gebruik de handige financieringsregeling. Hierdoor kan ik volop genieten van mijn scootmobiel!

Ook comfortabel op pad met een scootmobiel?

Vraag gratis brochure aan