Reparatiedienst van Mobilae

hero-repair-mobile

Compleet aanbod

Unieke garanties

Snelle levertijd

Reparatie in geval van problemen of storingen

Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat een storing of defect onverwacht optreedt. In dit geval hebben we een professionele klantenservice en reparatieservice met deskundig personeel die ervoor zorgen dat u weer snel mobiel en veilig bent. Als u merkt dat er iets mis is met uw product, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Zo kunt u uw traplift, huislift, scootmobiel of badkamer snel weer in gebruik nemen.

Professionele reparatie

Als u merkt dat uw product een defect heeft, komt een gecertificeerde Mobilae monteur zo snel mogelijk naar u toe om het product te repareren. Al onze technici zijn niet alleen opgeleid in onze eigen academie, maar zijn ook gecertificeerd door de fabrikant. Onze vakkundige monteurs zijn dagelijks voor u op pad in heel België. Elke Mobilae monteur komt met een volledig uitgeruste servicebus bij u, zodat de reparatie in de meeste gevallen direct ter plaatse kan worden uitgevoerd.

service-at-home

Reparatie binnen uw garantie

Al onze producten hebben standaard 2 jaar garantie. Als u een onderhoudsabonnement met ons heeft afgesloten, kunt u ook een garantie tot 10 jaar op uw product krijgen. Bij een reparatie binnen de garantietermijn zijn er geen extra kosten en betaalt u geen voorrijkosten, arbeidsloon of onderdelen. Uitzonderingen zijn oplaadbare batterijen en slijtdelen, waarvoor u 6 maanden garantie heeft.

Heeft u een reparatie nodig voor uw traplift, huislift, scootmobiel of badkamerproduct?

Bel ons op 09 296 55 44 of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij veel vragen en problemen al aan de telefoon beantwoorden en oplossen. Als we u niet kunnen helpen aan de telefoon, sturen we zo snel mogelijk een van onze monteurs naar u toe.