Garanties bij Mobilae

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie

Uitstekende garanties

Als u zich in de toekomst geen zorgen meer wilt maken over uw mobiliteit thuis, kunt u de garantie van uw mobiliteitsproduct naar keuze laten verlengen tot 10 jaar. In het geval van een storing zorgen onze eigen monteurs er zo snel mogelijk voor dat het probleem wordt opgelost. Dit betekent dat u uw product zonder zorgen kunt blijven gebruiken.

Wilt u weten welke garanties wij bieden voor bepaalde producten?

Tot 10 jaar garantie* op uw mobiliteitsproduct

Op elk product dat u bij ons heeft gekocht, geven wij u standaard 2 jaar garantie. Deze garantie omvat een bezoek van een monteur en reparatie in geval van een storing. Als u uw product door Mobilae laat onderhouden, heeft u de keuze om uw garantie te verlengen tot 5, 7 of 10 jaar, afhankelijk van het product. Dit betekent dat u uw product ook in de toekomst zorgeloos kunt blijven gebruiken. Voor meer informatie over de garantie mogelijkheden kunt u bellen naar 09 296 55 44.

Onderhoudsabonnement

U kunt uw garantie verlengen in combinatie met onze jaarlijkse onderhoud service. Mobilae biedt hiervoor diverse onderhoudsabonnementen aan. Voor meer informatie over de diverse onderhoudsabonnementen kunt u contact opnemen met onze medewerkers via 09 296 55 44. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij antwoord geven op al uw vragen.

Omruilgarantie

Als u niet tevreden bent met uw rechte traplift of scootmobiel, heeft u het recht om deze binnen 30 dagen (scootmobielen 14 dagen) na aankoop om te ruilen voor een ander model van gelijke waarde. Dit geldt alleen voor standaardproducten. Voor meer informatie en details over onze omruilgarantie kunt u contact met ons opnemen via 09 296 55 44.

Onderdelen beschikbaar voor 10 jaar

Wij garanderen dat wij reserveonderdelen voor uw traplift minstens 10 jaar op voorraad hebben en u zolang de benodigde onderdelen kunnen leveren.