Trapliften

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie
Gratis Opvouwbare Scootmobiel

Speciale actie voor trapliften

Bij de aanschaf van een traplift krijgt u nu een opvouwbare scootmobiel! Wilt u gebruik maken van deze actie of meer informatie verkrijgen over de verschillende mogelijkheden? Bel naar 09 296 55 33 om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

*Geldig t/m 30 september 2023 en niet in combinatie met andere acties of kortingen. Zie hier de actievoorwaarden.

Welk type traplift heeft u nodig?

Rechte Traplift Icoon

Rechte trap

Vind uw rechte traplift! Keuze uit trapliften van verschillende fabrikanten. Ook veel opties en kleuren mogelijk.

Traplift Met Bocht Icoon

Trap met bocht

We hebben trapliften met bochten van verschillende fabrikanten voor u op een rij gezet. En de keuzes in kleuren en opties.

Platformlift Icoon

Platformliften

Bekijk hier onze platformliften waar u met een rolstoel op kunt.

Vind de geschikte traplift voor uw situatie

Wilt u weer gemakkelijk naar boven of beneden? Met een Mobilae traplift blijft u mobiel, veilig en zelfstandig in huis. Als onafhankelijk adviseur aan uw zijde helpen wij u bij het kiezen van de juiste traplift. Ons uitgebreide assortiment bevat uitsluitend hoogwaardige modellen van topfabrikanten. Samen met u lopen we de door verschillende mogelijkheden. We bekijken welk model van welke fabrikant het beste past bij uw persoonlijke woonsituatie, uw wensen en behoeften. Met 30 jaar ervaring in heel Europa zorgen we ervoor dat elke stap op weg naar uw nieuwe traplift eenvoudig en goed doordacht is. Van advies tot installatie en klantenservice. Onze unieke garanties en jaarlijks onderhoud zorgen ervoor dat u jarenlang tevreden bent.

Traplift Advies

Fabrikant onafhankelijk advies

Ontvang 3 offertes met fabrikant onafhankelijk advies bij u thuis. We zetten 22 trapliften van diverse fabrikanten overzichtelijk op een rij. En we maken direct 3 verschillende offertes op maat. Het beste advies krijgt u thuis. We zien direct hoe de verschillende trapliften op uw trap passen. Het thuisadvies is gratis en vrijblijvend.

Vergelijk 22 trapliften van 6 fabrikanten

Door ons uitgebreide aanbod kunt u met één adviesgesprek een goed overzicht krijgen van de mogelijkheden. Als onafhankelijke traplift leverancier vergelijken wij voor u de oplossingen van TK Elevator, Handicare, Acorn, Platinum, Bespoke en Extrema. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Al meer dan 60.000 trapliften geïnstalleerd

Een traplift brengt u 100% veilig en comfortabel naar boven of beneden. Zo houdt u energie over voor leukere activiteiten. Verhuizen of verbouwen is niet meer nodig. De traplift wordt eenvoudig op de traptreden gemonteerd. Mobilae heeft in 28 jaar al meer dan 60.000 trapliften geïnstalleerd.

Vind uw traplift in 5 stappen

Waar komt de traplift?

Welke trap heeft u?

Hoeveel bochten heeft uw trap?

Hoeveel verdiepingen wilt u bereiken met de traplift?

Hoe snel heeft u de traplift nodig?

Waarmee kunnen wij u helpen?

Huisliften

Waarom een traplift als u een echte lift kunt hebben?

Onze huisliften zijn unieke en compacte huisliften die bijna overal te plaatsen zijn in huis. De huisliften hebben een prachtig design en bieden plaats voor 2 of 3 personen- of een rolstoel. Ook zijn de huisliften verrassend betaalbaar. U heeft al een huislift vanaf 18.950 euro.

Eigen service organisatie

Met 30 jaar ervaring hebben we een betrouwbare servicedienst opgebouwd.

  • Installatie, onderhoud en service door eigen monteurs
  • Ervaren monteurs bij u in de buurt
  • Gecertificeerde monteurs

Unieke garanties

Geniet zonder zorgen van uw traplift met onze uitstekende garanties.

  • Standaard 2 jaar garantie en tot 5 of 10 jaar garantieverlenging mogelijk
  • Onderdelen gegarandeerd 10 jaar leverbaar


Veilig Op Trap Met Traplift

100% veilig en comfortabel op de trap

Voor drie op de tien 75-plussers is traplopen te inspannend, pijnlijk of onveilig. Zelfs 10% van de 65-plussers heeft moeite met traplopen. (onderzoek CBS 2015). Steeds meer mensen kiezen voor een traplift. En steeds jonger. Want waarom te lang wachten? Als u een goede dag heeft, kunt u gewoon de trap nemen.

Een traplift voorkomt ongelukken op de trap. Het werkt preventief omdat u met een lift niet van de trap kunt vallen. Wist u dat jaarlijks bijna 7.000 mensen van 55 jaar of ouder bij de Spoedeisende Hulp komen na een val van de trap? (Stichting Consument en Veiligheid)

Blijf genieten van uw eigen huis

Met een traplift kunt u blijven genieten van uw eigen huis. Zowel beneden als boven. Uw probleem met de trap is snel opgelost. Zonder stress van een verbouwing of een dure verhuizing. En u hoeft geen afscheid te nemen van uw eigen buurt, favoriete winkels, hobbyclub of vrijwilligerswerk.

Mobilae heeft 22 trapliften van verschillende fabrikanten. Ons advies is fabrikant onafhankelijk. We vergelijken objectief de verschillende trapliften voor u. En u ontvangt 3 verschillende offertes. Heeft u vragen? Bel gerust. Of kijk bij onze veelgestelde vragen. Vragen over uw traplift en uw gemeente? Mobilae heeft momenteel aantrekkelijke traplift acties. Wilt u trapliften bekijken? Kom langs in onze showroom.

Onze klanten vertellen

Een specialist kwam aan huis en heeft ons alles haarfijn uitgelegd. Alles werd opgemeten en een paar weken later werd alles gemonteerd. Ze hebben alles keurig netjes opgeleverd.
De specialisten waren erg vriendelijk en behulpzaam tijdens het advies en de plaatsing van de traplift. Door de traplift woon ik nog steeds tussen mijn eigen vier muren, heerlijk.
De adviseur gaf mij uitgebreide informatie. Zijn ervaring op het gebied van trapliften heeft me overtuigd. Ik heb weer energie en kan me geen leven zonder traplift meer voorstellen!
De traplift was in één dag geïnstalleerd! Zonder rommel of problemen en de traplift werkt prima. We maken er allebei met veel plezier gebruik van.

Ook een traplift in uw woning?

Vraag gratis traplift brochure aan