Trapliften

Ontvang tot €1000 korting bij de aankoop van een traplift.

Bij Mobilae vindt u de beste trapliften in elke prijsklasse. Merkonafhankelijk advies. Snelle levering en installatie in 1 dag!

hero-sta-mobile
hero-sta-desktop

Blijf genieten van uw eigen huis

Met een traplift kunt u blijven genieten van uw eigen huis. Zowel beneden als boven. Uw probleem met de trap is snel opgelost, zonder stress van een verbouwing of een dure verhuizing. En u hoeft geen afscheid te nemen van uw eigen buurt, favoriete winkels, hobbyclub of vrijwilligerswerk. Bij Mobilae krijgt u vrijblijvend merkonafhankelijk advies zodat u de beste traplift installatie krijgt!

Wat onze klanten zeggen

Correcte en tijdige plaatsing van de traplift. Een aanrader voor mij persoonlijk.
Gert Ivens
top bedrijf. Vanaf het eerste contact met de vertegenwoordiger tot en met de plaatsing van de traplift was het meteen een schot in de roos. Wij zijn netjes op de hoogte gebracht van de levering en plaatsing. Een aanrader.
Walter Van De Vyvere

Welke soorten trapliften zijn er?

Wij werken met de beste merken

Door ons uitgebreide aanbod kunt u met één adviesgesprek een goed overzicht krijgen van de mogelijkheden. Als onafhankelijke traplift leverancier vergelijken wij voor u de oplossingen van TK Elevator, Handicare, Acorn, Platinum, Bespoke en Extrema. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

sta-suppliers-banner-mobile
mobilae-traplift-brochure

Veiliger wonen in uw eigen huis

Als u meer moeite hebt met traplopen, kan een traplift een uitkomst zijn. U wordt veilig en comfortabel naar boven en beneden gebracht. In onze gratis brochure kunt u op uw gemak alles lezen over trapliften. Met deze brochure krijgt u een beeld van de mogelijkheden en modellen, maar ook de aankoop en financiering.

Ja, stuur mij de gratis traplift brochure

Wat onze klanten zeggen

correct op afspraak, goed geinstalleerd ,en heel proper na de plaatsing .vriendelijke service en we mogen altijd opbellen voor inlichtingen als er vragen zijn .
klant
Vriendelijk personeel die top werk leveren , Fijne afwerking leveren en vooral een aanrader voor iedereen, ik zou hun zeker en vast aanbevelen bij andere mensen
Marnic Veeckman Redco

Wat kost een traplift?

Rechte trapliften zijn vaak minder complex qua materiaal en installatie, terwijl trappen met één of meerdere bochten maatwerk zijn. Dat heeft natuurlijk invloed op de kosten voor een traplift. Wilt u alvast weten waar u aan toe bent? Afhankelijk van uw type trap kunnen wij u alvast een prijsindicatie geven. Klik op de button hieronder.

Traplift veelgestelde vragen

Zoekt u naar informatie over trapliften, zoals de traplift installatie, een traplift kopen of traplift advies? Wij hebben voor u de antwoorden op de meest gestelde vragen over trapliften voor u op een rij gezet.

Mobilae Magazine

Onafhankelijk leven

Traplift of huislift: Wat is beter?

In dit artikel zetten we de verschillende voor- en nadelen van trapliften ten opzichte van huisliften op een rij
Onafhankelijk leven

Hoe werkt een traplift?

We hebben hier alle belangrijke punten over de werking van een traplift samengevat.
Veilig leven

Voorkom vallen en struikelen op de trap met deze tips

Bent u nieuwsgierig naar hoe u kunt voorkomen dat u van de trap valt? Dit artikel wilt u zeker helpen om valpreventie te verspreiden.