Waar wordt een huislift geïnstalleerd?

Door het unieke railsysteem kunnen de Mobilae huisliften bijna overal, vrijstaand, geïnstalleerd worden. De aandrijvingstechniek is op een compacte manier in de lift geïntegreerd, waardoor een machineruimte of een liftput overbodig zijn, Daarnaast hebben de Mobilae huisliften dankzij de draagrails geen schacht nodig. Optische en werkelijke ruimte blijven behouden. De huislift kan zowel in bestaande woningen alsook in nieuwbouw geïnstalleerd worden.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van installaties.

Installatie voorbeelden

mli-installation-standard

Standaard installatie

Dit is de meest voorkomende installatie van de huislift. De huislift beweegt tussen een ruimte eronder, zoals de hal of woonkamer, naar de overloop of slaapkamer.

mli-installation-stairwell

Trappenhuis Installatie

Als er voldoende ruimte in het trappenhuis is, kan de lift in de lege ruimte in het midden worden geplaatst. Dit kan dankzij de unieke eigenschap van de Smart huisliften: klein, compact en in elke hoek te plaatsen.

mli-installation-cupboard

Installatie van kast tot kast

De huisliften zijn ruim en toch zo compact dat ze in een kast met ventilatie geplaatst kunnen worden. Deze installatie is ideaal voor wie de huislift uit het zicht wil plaatsen.

mli-installation-thru

Duo Entree Installatie

De Trio+ kan worden geleverd met een dubbele deur, waardoor het mogelijk is om van 2 kanten naar binnen te gaan. Het aan de zijkanten van de liftkooi geplaatste Bi-rail® systeem maakt dit mogelijk.

mli-installation-sloping

Hellend/balkendak Installatie

De rails moeten op een horizontaal oppervlak worden geïnstalleerd. Met een paar simpele aanpassingen is het ook in deze situatie mogelijk om een ​​huislift te installeren.

mli-installation-garage

Garage-installatie

Met een huislift stapt u gemakkelijk en veilig uw woning binnen vanuit uw garage. Deze constructie vereist een eenvoudige schacht in de garage.

Bekijk huislift installaties

mli-duo-vista
mli-duo-classic-thru-2
mli-trio-plus-thru
advisor

Heeft u vragen?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder! Maak gebruik van onze handige terugbel service. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Ja, bel mij terug

De heer
Mevrouw
Achternaam
Telefoonnummer