Mobiliteitsweken

Om een goede en gezonde start van het nieuwe jaar te bevorderen hebben wij bij Mobilae momenteel de Mobiliteitsweken. Voordeel voor u op al onze producten om uw mobiliteit te verbeteren.

Voor badkamer oplossingen

Ontvang een iPad bij aanschaf van een inloopdouche of instapbad en verhoog uw digitale mobiliteit. In tijden van fysieke afstand nu belangrijker dan ooit om online uw sociale netwerk bij te houden.

Voor trapliften

Ontvang een opvouwbare scootmobiel bij aanschaf van uw traplift. Altijd mobiel binnenshuis en alles bereikbaar.

Voor scootmobielen

Verdubbel uw mobiliteit met de extra vouwscooter die u cadeau krijgt bij de aanschaf van een vaste scootmobiel. Een opvouwbare scootmobiel is altijd handig op reis op een andere verdieping of als reserve. Wij adviseren daarbij graag of een 3 wielig of 4 wielig exemplaar beter past.

Voor huisliften

Tijdelijk zijn de kosten voor de benodigde bouwkundige aanpassingen aan uw woning 25% voor onze rekening. Benieuwd naar wat deze werkzaamheden exact inhouden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Acties zijn geldig t/m 31 maart 2021. Actie(s) niet geldig in combinatie met en/of andere acties en kortingen. Bekijk ook onze algemene actievoorwaarden.

Brochure Aanvragen

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wilt u meer informatie over onze trapliften, huisliften, scootmobielen en badkamer oplossingen? Wij sturen u graag onze brochures toe waar u alle details over onze producten, service en garanties kunt vinden.