Vitae pakketten

Om de lancering van ons nieuwe merk Mobilae te vieren, hebben wij een aantal mooie promoties voor u klaarliggen. Bij de aanschaf van een van onze mobiliteitsproducten ontvangt u een individueel vitae pakket cadeau van ons. Kijk bij het mobiliteitsproduct waarin u geïnteresseerd bent en ontdek wat er in het vitae pakket zit.

Voor badkamer oplossingen

Tijdelijk ontvangt u luxere wandpanelen en een douchevloer naar keuze cadeau bij aanschaf van een veilige inloopdouche. Tijdelijk voorzien wij uw instapbad kosteloos van een luxe regendouche.

Voor trapliften

Tijdelijk ontvangt u bij aanschaf van een traplift met bocht een opvouwbare scootmobiel of relaxfauteuils cadeau. Bij aanschaf van een rechte traplift ontvangt u tijdelijk een opvouwbare scootmobiel cadeau.

Voor scootmobielen

Ontvang kosteloos een complete aankleding van uw scootmobiel met onder andere een  beenhoes, regencape en spiegels bij aanschaf van een vaste scootmobiel.

Voor huisliften

Tijdelijk zijn de kosten voor de benodigde bouwkundige aanpassingen aan uw woning 50% voor onze rekening. Benieuwd naar wat deze werkzaamheden exact inhouden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Acties zijn geldig t/m 31 december 2020. Actie(s) niet geldig in combinatie met en/of andere acties en kortingen. Bekijk ook onze algemene actievoorwaarden.

Brochure Aanvragen

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wilt u meer informatie over onze trapliften, huisliften, scootmobielen en badkamer oplossingen? Wij sturen u graag onze brochures toe waar u alle details over onze producten, service en garanties kunt vinden.

Brochure aanvragen