Scootmobiel prijzen

Ontdek de scootmobiel prijzen en vergelijk modellen

hero-sco-costs-mobile

Compleet aanbod

Unieke garanties

Snelle levertijd

sco-kitchen

Wat kost een scootmobiel?

Wilt u weten hoeveel een scootmobiel u zal kosten bij Mobilae? U heeft al een vaste scootmobiel vanaf €2.450,- en een opvouwbare scootmobiel vanaf €1.395,- . Deze prijzen zijn inclusief BTW. Hoe duur uw scootmobiel uiteindelijk wordt hangt af van uw verdere keuzes:

 • het model dat u kiest
 • accessoires zoals de extra accu
 • aanvullende service, pechhulp en garantie
 • nieuw of tweedehands
 • mogelijkheden voor financiering
customer-journey-search

Vergelijk de beste scootmobielen

Wij maken het u graag makkelijker! Bij Mobilae bieden wij u een overzichtelijke selectie van de beste scootmobielen voor ieder type gebruik (binnen, buiten, opvouwbaar, etc.) en in elke prijsklasse. Zo vindt u altijd een scootmobiel die past bij uw wensen! Maakt u binnenkort een proefrit bij u thuis of bij onze showroom?

Neem een kijkje in onze scootmobielen brochure en zie welke het beste bij u past!

Bekijk de scootmobiel modellen

 • sco-fixed-deluxe-xl-side

  Dit zijn de meest gangbare modellen die niet opvouwbaar zijn. Hierdoor is er extra comfort, kunnen de modellen meer gewicht aan en verder rijden. Vaste scootmobielen hebben we al vanaf €2.150,-. Ontdek de verschillende scootmobielen via de onderstaande knop.

  • sco-foldable-easy-x4-red

   Wij bieden verschillende opvouwbare scootmobielen vanaf €1.290. Deze zijn handig als u de scootmobiel met een auto wilt meenemen of als een groter model thuis niet past. Bekijk de scootmobielen via de onderstaande knop.

   • sco-fixes-grandluxe-i-front

    Onze speciale modellen zijn heel bijzonder. Zo hebben wij een 2-zits model of een scootmobiel met vaste overkapping. Ontdek de scootmobielen via de onderstaande knop. De prijs is op aanvraag.

    customer-journey-demo

    Vraag nu gratis onze scootmobiel brochure aan

    Wilt u meer informatie over ons scootmobiel aanbod? We e-mailen u graag onze scootmobiel brochure.