Traplift Brochure Cover

Veiliger wonen in uw eigen huis

Als u meer moeite hebt met traplopen, kan een traplift een uitkomst zijn. U wordt veilig en comfortabel naar boven en beneden gebracht. In onze gratis traplift brochure kunt u op uw gemak alles lezen over trapliften. Met deze brochure krijgt u een beeld van de mogelijkheden en modellen, maar ook de aankoop en financiering.

​Vraag onze brochure aan en ontdek:​

  • Tips en adviezen
  • Grootste assortiment in merken en modellen
  • Trapliften in iedere prijsklasse

Vul hiernaast uw gegevens in en ontvang de gratis traplift brochure.

Kosteloos & vrijblijvend

Ja, stuur mij de gratis traplift brochure

Wat onze klanten zeggen

De vertegenwoordiger van Mobilae heeft ons kunnen overtuigen De vertegenwoordiger van Mobilae heeft duidelijk overzicht gegeven van de traplift die voor ons van toepassing kon zijn. Het plaatsen van de traplift is zonder problemen verlopen en de monteurs hebben alles netjes opgekuist. De inspectie en volledige uitleg is de daarop volgende dag door de technieker van dienst op een degelijke manier gebeurt. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en levertijden gerespecteerd. Tot zover tevreden klant.
Edwin van de Veken Trustpilot
Alles vlot en perfect geregeld Alles vlot en perfect geregeld. Traplift is prima geïnstalleerd en werkt zalig. Zeer snelle en vriendelijke service!
Paul Baeyens Trustpilot
We lieten een traplift plaatsen We lieten een traplift plaatsen. De monteurs hebben zeer goed werk geleverd. Alles proper achter gelaten. Vriendelijke mannen. Traplift werkt prima: alles was zeer goed berekend, terwijl onze trap qua structuur geen gemakkelijke trap was met 3 bochten en een steil tussenstuk. We zijn zeer tevreden.
Jan van der Velpen Trustpilot