Traplift service

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie

Traplift onderhoud, reparatie en garanties

Met 30 jaar ervaring biedt Mobilae traplift service van hoge kwaliteit. Wij verzorgen graag uw traplift reparatie en onderhoud. Zo kunt u bij Mobilae kiezen uit een traplift reparatie, een losse onderhoudsbeurt of een onderhoudsabonnement.

We hebben een vakkundige en betrouwbare traplift service opgebouwd. Onze monteurs zijn opgeleid en gecertificeerd door fabrikanten. Zij komen altijd bij u thuis met een volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen ze eventuele problemen meestal direct ter plaatse oplossen.

Traplift Service Onderhoud Reparatie

Traplift onderhoud voor zorgeloos gebruik

Om de levensduur van uw traplift te verlengen, is het raadzaam om periodiek onderhoud te plegen. Fabrikanten schrijven dan ook jaarlijks onderhoud aan uw traplift voor. Uw traplift onderhoud kan eenvoudig worden uitgevoerd bij de aanschaf van een onderhoudscontract. Zo weet u zeker dat u nooit een onderhoudsbeurt mist en blijft u in het bezit van een veilige en betrouwbare traplift. 

Moet uw traplift gerepareerd worden? Mobilae verzorgt graag uw traplift reparatie.

Neem contact met ons op
Mobilae Garantie 10 Jaar Klein

Tot 10 jaar traplift garantie

Al onze trapliften hebben standaard 2 jaar garantie. In combinatie met onze jaarlijkse onderhoudsservice kunt u ervoor kiezen de garantie op uw traplift tot 10 jaar te verlengen. 

Heeft uw traplift onderhoud nodig of moet uw traplift gerepareerd worden?

Voor meer informatie over onze traplift service kunt u ons bellen op 09 29 65 533 of ons contactformulier invullen.

Neem contact op