Traplift onderhoud

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie

Traplift onderhoud voor zorgeloos gebruik

Uw traplift blijft piepen of uw traplift doet het niet? Niets is zo vervelend als een traplift storing. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren, maar voorkomen is beter dan genezen. Het plegen van regelmatig onderhoud is daarom erg belangrijk. Fabrikanten schrijven jaarlijks onderhoud voor aan uw traplift, zodat uw traplift te allen tijde goed blijft functioneren. Een gekwalificeerde traplift monteur kan uw traplift jaarlijks vakkundig controleren en onderhouden om eventuele storingen te voorkomen. Mobilae doet dit graag voor u. U kunt kiezen uit een losse onderhoudsbeurt of een onderhoudsabonnement. Door het plegen van periodiek onderhoud kunt u zorgeloos gebruik blijven maken van uw traplift.  

Neem vrijblijvend contact op
Onderhoud Monteur Mobilae

Waarom is periodiek traplift onderhoud belangrijk?

Om zo lang mogelijk gebruik te blijven maken van uw traplift is het noodzakelijk om uw traplift regelmatig te laten onderhouden. De fabrikant schrijft dan ook voor om uw traplift minimaal één keer per jaar te laten controleren. Dit wordt gedaan door middel van een onderhoudsbeurt. Tijdens een traplift onderhoudsbeurt wordt uw traplift uitgebreid nagelopen en onderhouden.

Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt vermindert u de kans op eventuele slijtage of storingen aan uw traplift. Mocht u er voor kiezen om uw traplift niet te laten onderhouden dan valt de eventuele reparatie van de traplift bij een storing mogelijk niet onder de garantie. Zorg er daarom voor dat uw traplift jaarlijks wordt onderhouden door een gecertificeerde onderhoudsmonteur. Zo houdt u uw traplift in perfecte conditie en wordt de levensduur verlengd.

Voordelen van een onderhoudsabonnement

Met een traplift onderhoudsabonnement

  • blijft uw traplift altijd betrouwbaar, comfortabel en veilig.
  • vermindert u de kans op eventuele storingen.
  • verlengt u de levensduur van uw traplift.
  • bespaart u op jaarlijkse onderhoudskosten traplift.
  • wordt uw traplift standaard elk jaar gecontroleerd.
  • krijgt u altijd 10% korting op onderdelen.
Meer informatie over onze traplift onderhoudsabonnementen

Losse onderhoudsbeurt

U kunt altijd kiezen voor een losse onderhoudsbeurt. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw traplift nagekeken. Zo worden bijvoorbeeld al uw mechanische en elektrotechnische onderdelen nagekeken of eventuele losse schroeven vastgedraaid.

Neem vrijblijvend contact op