Traplift showroom

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie
Showroom Koffie

Persoonlijk advies in de trapliften showroom

Wilt u meerdere trapliften bekijken? Of trapliften uitproberen? U bent van harte welkom in onze showroom in Deurle. U kunt langskomen wanneer u dat wilt. We adviseren u om een afspraak te maken. Dan staat onze adviseur gegarandeerd voor u klaar.

Bij een persoonlijk advies in de trapliften showroom zal de adviseur:

  • u trapliften laten zien;
  • u onafhankelijk advies geven over welke traplift het beste aansluit bij uw wensen;
  • u informeren over prijzen, levertijden, garantie en service.

Tip: als u foto’s meeneemt van uw trap, kunnen we u nog gedetailleerder adviseren.

Alle trapliften op één locatie met deskundig advies

Onze adviseurs zijn ervaren specialisten. Tijdens het advies zult u merken hoeveel vakkennis en ervaring we hebben. En ook dat oprechte aandacht en rustig de tijd voor u nemen voor ons heel gewoon is. We zijn pas tevreden als u dat bent!

In de trapliften winkel kunt u trapliften proberen

Mobilae heeft een grote centrale traplift showroom, zodat u op één locatie grote trapliftmerken kunt zien en vergelijken. U ziet in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. En u kunt de trapliften uitproberen. Onze showroom is makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Mobilae Showroom

Onze showroom is momenteel gesloten

Vanwege onze recente verhuizing wordt onze showroom momenteel verbouwd. Wij zijn druk bezig onze nieuwe showroom zo in te richten dat u het assortiment met gemak kunt bekijken en ervaren. In de tussentijd geven wij u graag een persoonlijk advies bij u thuis of via beeldbellen.

Maak een afspraak