Badkamer Advies Aanvragen

Persoonlijk advies bij u thuis, met maattekening

Elke badkamer is anders. En ieders wensen zijn anders. Daarom geven wij u graag een gratis persoonlijk advies bij u thuis met maattekening. Onze adviseur bespreekt uw wensen en zet de mogelijkheden op een rij. Dit persoonlijke advies is vrijblijvend, objectief, deskundig en 100% afgestemd op uw wensen en uw badkamer. Daarnaast hebben wij een grote keuze inloopdouches in elke prijsklasse en is financiering ook mogelijk.

Gratis en vrijblijvend

Ja, ik wil een inloopdouche advies

Wat onze klanten zeggen

Plaatsen van een nieuwe inloopdouche Mooie en snelle afwerking op 1 dag,vakkundige plaatsing van de inloopdouche,alles werd mooi en netjes opgekuist bij het beëindigen van de werken,ook een pluim bij de opvolging van de werken die achteraf langs kwamen om de degelijkheid van de werken na te gaan.
Louis Tisseghem Trustpilot
We hebben een inloopdouche laten... We hebben een inloopdouche laten plaatsen,2werkmannen waren op tijd hier en begonnen aan de afbraak.heel ordelijk en steeds het puin goed verwijderd. Nadien een inloopdouche geplaats en rond 17 uur was alles tiptop in orde ´..
Agnes Winters Trustpilot
Tevreden plaatsing Tevreden plaatsing van een inloopdouche op 7 uur tijd, door een professioneel en vriendelijk team van 2 oost-europese techniekers. Maar voor de betaalde prijs mocht dit wel.
Vincent van der Cruyssen Trustpilot