Offertes Aanvragen

Ontvang 3 vrijblijvende offertes

Als fabrikant-onafhankelijke aanbieder geven wij u offertes van de 3 beste huisliften voor uw situatie. Daarnaast leggen wij u objectief de voor- en nadelen van deze modellen uit. Zo kiest u de huislift die het best bij uw behoeften en budget past. Deze offertes zijn 100% op u afgestemd.

Kosteloos & vrijblijvend

Ja, ik wil graag de huislift offertes ontvangen

Wat onze klanten zeggen

De werkzaamheden zijn excellent… De werkzaamheden zijn excellent uitgevoerd,de mensen die het werk hebben gedaan zijn zonder meer vakmensen die weten wat ze doen,en ook nog beleefd,aardig en behulpzaam. Een dikke 10 voor deze mannen. Wij zijn heel blij met de lift dat is voor ons echt een uitkomst en geeft mijn man meer zelfstandigheid.
Gerda van der Kwaak Trustpilot
Lift. Enkele maanden geleden hebben wij een lift laten plaatsen door Mobilae . Alles is stipt , en volgens afspraak verlopen . Wij zijn een tevreden klant .!
De Ryck Susy Trustpilot
Plaatsing van een Stiltz lift door Mobilae. Alles is perfect en volgens planning verlopen, en, we zijn uiterst tevreden van de lift. Proficiat voor de ploeg die de installatie uitgevoerd heeft, uitermate proffesioneel en verzorgd.
Luc van Nerom-Claude Finet Trustpilot