Easy A

sco-foldable-easy-a-red

Easy A

Description

De Easy scootmobiel lijn van Mobilae is gemaakt met het oog op comfort en gemakkelijke toegang. Het kleine formaat, het lichtgewicht materiaal, het ruime gevoel, en de mogelijkheid om de scootmobiel op te vouwen om in kleine ruimtes te plaatsen, alles is gebouwd om ervoor te zorgen dat u voordeel heeft aan het compacte formaat van de scootmobiel. Deze scootmobiel heeft misschien een lagere maximale snelheid en een lagere totale afstand in vergelijking met andere scootmobielproductlijnen, maar ze zijn voldoende als u de scootmobiel wilt gebruiken voor korte ritjes in uw buurt.

De Easy A is een 4-wiel scootmobiel die opgevouwen kan worden voor transport of opslag. Deze scootmobiel is compact, opvouwbaar en toch licht en sterk dankzij het aluminium frame. De accu is lithium en daarmee ook lichter van gewicht. Deze scootmobiel past in de categorie lifestyle scootmobielen en is dus ideaal voor korte ritjes of gebruik binnenshuis. U kunt tot 15 kilometer afleggen met een maximale snelheid van 6,5 km/u, de meest comfortabele snelheid voor dagelijkse ritjes.

Kleuren

Additional details

sco-demo

Maak een proefrit en ontvang vrijblijvend advies

Onze service houdt in dat wij u kosteloos en vrijblijvend advies kunnen geven. Dit kan telefonisch, bij u thuis of in de showroom. Kiest u voor een demo aan huis, dan komt onze deskundige adviseur bij u thuis met enkele scootmobielen zodat u een proefrit kunt maken. Op deze manier leert u uw scootmobiel te besturen op het comfort van de straat bij u in de buurt.

U kunt ook kiezen voor een afspraak in onze showroom. Hierdoor kunt u zien welke scootmobielen er zijn en welke bij uw wensen past. U kunt tevens een proefrit maken op onze ruime parkeerplaats.

Wat onze klanten zeggen

Keurige behandeling goede uit leg en correcte aflevering. Ben erg blij met mijn scootmobiel. Keurige behandeling
Frieda Molenaar
Geweldig ,rustig geholpen. Aardige medewerkers. Je wordt heel goed voorgelicht, in alle rust. Afspraken worden keurig nagekomen. Niets word je opgedrongen, ze luisteren goed naar wat je wilt. uitstekende ervaring, een aanrader voor mensen die een scootmobiel willen kopen.
Anneke Knol-Hummelen
advisor

Heeft u vragen?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder! Maak gebruik van onze handige terugbel service. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Ja, bel mij terug

Gerelateerde producten

 • sco-foldable-easy-x3-red
  Opvouwbare scootmobiel
  • Scootmobiel met drie wielen
  • Eenvoudig te demonteren
  • Compact ontwerp om beter door kleine steegjes te navigeren
  • sco-foldable-easy-x4-red
   Opvouwbare scootmobiel
   • Scootmobiel met vier wielen
   • Eenvoudig te demonteren voor opslag of om mee te nemen op reis
   • Compact ontwerp
   • sco-foldable-easy-flex-red
    Opvouwbare scootmobiel
    • Onze kleinste en meest draagbare scootmobiel
    • Kan in drie stappen worden opgevouwen
    • Perfect voor kleine uitstapjes