Easy X4

sco-foldable-easy-x4-red

Easy X4

Description

Compact ontworpen scootmobiel met vier wielen die gemakkelijk te demonteren is voor eenvoudige opslag.

De Easy scootmobiel lijn van Mobilae is gemaakt met het oog op comfort en gemakkelijke toegang. Het kleine formaat, het lichtgewicht materiaal, het ruime gevoel, en de mogelijkheid om de scootmobiel op te vouwen om in kleine ruimtes te plaatsen, alles is gebouwd om ervoor te zorgen dat u voordeel heeft aan het compacte formaat van de scootmobiel. Deze scootmobiel heeft misschien een lagere maximale snelheid en een lagere totale afstand in vergelijking met andere scootmobielproductlijnen, maar ze zijn voldoende als u de scootmobiel wilt gebruiken voor korte ritjes in uw buurt.

Dit is een handige oplossing voor reizigers met mobiliteitsbehoeften - een scootmobiel die gemakkelijk te vervoeren is en perfect is voor uw volgende avontuur! Met de Easy X4 kan dat. De Easy X4 scootmobiel heeft vier wielen en is eenvoudig te demonteren zodat hij in de kofferbak van een auto of ander type voertuig past. Het compacte en stijlvolle ontwerp maakt het ook gemakkelijk om door openbare ruimtes zoals supermarkten en winkelcentra te navigeren. Met zijn maximale snelheid van 6 km/u heeft deze scooter de ideale en meest comfortabel snelheid voor dagelijkse ritjes.

Kleuren

Additional details

sco-demo

Maak een proefrit en ontvang vrijblijvend advies

Onze service houdt in dat wij u kosteloos en vrijblijvend advies kunnen geven. Dit kan telefonisch, bij u thuis of in de showroom. Kiest u voor een demo aan huis, dan komt onze deskundige adviseur bij u thuis met enkele scootmobielen zodat u een proefrit kunt maken. Op deze manier leert u uw scootmobiel te besturen op het comfort van de straat bij u in de buurt.

U kunt ook kiezen voor een afspraak in onze showroom. Hierdoor kunt u zien welke scootmobielen er zijn en welke bij uw wensen past. U kunt tevens een proefrit maken op onze ruime parkeerplaats.

Wat onze klanten zeggen

Keurige behandeling goede uit leg en correcte aflevering. Ben erg blij met mijn scootmobiel. Keurige behandeling
Frieda Molenaar
Geweldig ,rustig geholpen. Aardige medewerkers. Je wordt heel goed voorgelicht, in alle rust. Afspraken worden keurig nagekomen. Niets word je opgedrongen, ze luisteren goed naar wat je wilt. uitstekende ervaring, een aanrader voor mensen die een scootmobiel willen kopen.
Anneke Knol-Hummelen
advisor

Heeft u vragen?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder! Maak gebruik van onze handige terugbel service. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Ja, bel mij terug

Gerelateerde producten

 • sco-foldable-easy-x3-red
  Opvouwbare scootmobiel
  • Scootmobiel met drie wielen
  • Eenvoudig te demonteren
  • Compact ontwerp om beter door kleine steegjes te navigeren
  • sco-foldable-adventure-turn-red
   Opvouwbare scootmobiel
   • USB-poort om uw telefoon op te laden
   • Beter manoeuvreerbaar
   • Maximale afstand van 21 km in één oplaadbeurt
   • sco-foldable-adventure-sport-most-chosen-nl
    Opvouwbare scootmobiel
    • Compact ontwerp
    • Prettige positie oplaadpunt
    • Gebruiksvriendelijk dashboard