let-op-geld-lenen-kost-ook-geld

Kosten van uw mobiliteitsoplossing financieren?

De aanschaf van een mobiliteitsoplossing kan een flink bedrag zijn. U wil dan de keuze hebben: betaal ik het uit eigen middelen of zoek ik een externe financiering. Dit laatste kan vaak aantrekkelijk zijn, echter veel geldverstrekkers hebben een leeftijdsgrens. Samen met Cetelem biedt Mobilae de mogelijkheid tot financiering.

Financiering via Cetelem

Representatief voorbeeld: de Cetelem Maestro® kaart is verbonden aan een kredietopening van onbepaalde duur. Kredietbedrag van 3.000€ aan een JKP (Jaarlijks kostenpercentage) van 13,49%, variabele jaarlijkse debetrentevoet: 13,17%. Een vaste jaarlijkse bijdrage van 5€ wordt gefactureerd als kaartkosten, uitsluitend geldig voor de contracten die geopend zijn na 02/08/2018. Dit gebeurt voor de eerste keer op de 12e maandvervaldag na aanvang van het contract, en vervolgens telkens 12 maanden later. Deze bijdrage zit vervat in het JKP. Voor de contracten die voor deze datum zijn geopend, bedragen de maandelijkse kaartkosten: 0,20% van het verschuldigd bedrag en inbegrepen in het JKP. Kaart zonder voorafgaande inning van de jaarlijkse bijdrage. Indien u uw kaart niet gebruikt, zal er geen enkele kaartkost aangerekend worden. Mogelijkheid tot financiering onder de vorm van een lening op afbetaling.

Onder voorbehoud van aanvaarding van je kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, War­andeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v. Adverteerder: PractiComfort bvba, Xavier De Cocklaan 42, 9831 Deurle, BTW BE 0828.528.567, RPR Gent. Het aangaan van een kredietopening van onbepaalde duur valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.

cetelem

De voordelen van deze financiering

  • Geen borg of aanbetaling nodig
  • Tussentijds boetevrij aflossen mogelijk
  • Snelle toetsing bij BKR, goedkeuring en afhandeling
  • Krediet dient voor het 80e levensjaar afgelost te zijn
  • Lage maandbedragen en ook kortlopende leningen mogelijk