Traplift kosten

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie
Traplift Kosten

Wat kost een traplift?

Een traplift is een grote aankoop. De kosten van een traplift kunnen echter sterk variëren, afhankelijk van hoe uw trap eruit ziet, welk type traplift u wilt en wat uw persoonlijke wensen zijn. Het kan daarom moeilijk zijn om een nauwkeurige schatting te krijgen van de te verwachten kosten van een traplift zonder eerst de trap te zien en te meten. 

Om u alvast een indicatie te geven van de kosten, hierbij een overzicht:

Rechte traplift

€2.500 - 5.500,-

Traplift met bocht voor één verdieping

€6.500 - 9.500,-

Traplift met bochten voor meerdere verdiepingen

vanaf €9.500,-

De kosten van een traplift zijn natuurlijk niet alleen afhankelijk van uw woonsituatie, maar ook van uw persoonlijke wensen voor de traplift. Let er daarom goed op dat u een traplift koopt die past bij uw wensen en uw woning. Maak dus een bewuste keuze bij wie u uw traplift koopt. Kijk daarbij ook goed naar de betrouwbaarheid en de kosten van de traplift service, het onderhoud en de garanties

Trapliften in elke prijsklasse

Mobilae biedt trapliften in elke prijsklasse. Er is ook huur, 2e hands en financiering mogelijk. De traplift kosten zijn afhankelijk van het model dat past bij uw trap en uw persoonlijke wensen.

Traplift Advies

Kosteloos traplift advies

In ons vrijblijvend traplift advies kunnen wij u aan de hand van uw trapsituatie precies vertellen welke traplift modellen geschikt zijn voor uw trap. Met een assortiment van 22 trapliften kunnen wij u in één keer offertes aanbieden voor trapliften van verschillende fabrikanten. U heeft keuze uit trapliften van TK Elevator, Handicare, Acorn, Platinum, Extrema en Bespoke. Voor elk model zetten we de voor- en nadelen objectief voor u op een rij. Zo vindt u de traplift die het beste bij u past.

Een traplift is goedkoper dan verhuizen

De kosten van verhuizen, klussen en inrichten vallen altijd tegen. Vergeet bij een koopappartement niet om rekening te houden met de bijkomende ‘kosten koper’ en de maandelijkse servicekosten. Een traplift is geen verbouwing. Trapliften worden eenvoudig op de traptreden gemonteerd.

Traplift huren

Soms is het voordeliger om een traplift te huren dan om er een te kopen. De mogelijkheden om een traplift te huren zijn afhankelijk van uw situatie en type trap. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over de mogelijkheden van het huren van een traplift of goedkopere alternatieven.

Kosten voor tweedehands trapliften

Ons aanbod in gebruikte trapliften is een heel gevarieerd maar ook een steeds wisselend aanbod, want het is altijd afhankelijk van wat we rechter op voorraad hebben. Wilt u meer weten over de tweedehands liften die we momenteel beschikbaar hebben? Bel onze adviseurs gratis op 09 24 50 444. Net als bij de nieuwe Mobilae trapliften, krijgt u ook op tweedehands liften uitstekende garanties en kunt u ook onderhoudsabonnementen afsluiten.

Traplift financiering

Een traplift is een grote investering. In uzelf en in uw huis. Door ons grote assortiment trapliften hebben wij trapliften in elke prijsklasse. Toch kan het voorkomen dat u deze investering niet direct kunt of wil voldoen. Daarom garanderen wij u dat we naar een andere betalingsoplossing zullen zoeken zodat een traplift financieren altijd mogelijk is.

Liever zelf traplift kosten vergelijken?

Met onze traplift keuzehulp kunt u in 5 stappen ontdekken welke trapliften geschikt zijn voor uw trapsituatie. Daarna kunt u zelf traplift kosten vergelijken en beslissen welke traplift het beste bij u past.

Waar komt de traplift?

Welke trap heeft u?

Hoeveel bochten heeft uw trap?

Hoeveel verdiepingen wilt u bereiken met de traplift?

Hoe snel heeft u de traplift nodig?

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wat onze klanten zeggen

Een specialist kwam aan huis en heeft ons alles haarfijn uitgelegd. Alles werd opgemeten en een paar weken later werd alles gemonteerd. Ze hebben alles keurig netjes opgeleverd.
De specialisten waren erg vriendelijk en behulpzaam tijdens het advies en de plaatsing van de traplift. Door de traplift woon ik nog steeds tussen mijn eigen vier muren, heerlijk.
De adviseur gaf mij uitgebreide informatie. Zijn ervaring op het gebied van trapliften heeft me overtuigd. Ik heb weer energie en kan me geen leven zonder traplift meer voorstellen!
De traplift was in één dag geïnstalleerd! Zonder rommel of problemen en de traplift werkt prima. We maken er allebei met veel plezier gebruik van.
Traplift Brochure Aanvraag

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

Wij sturen u graag kosteloos onze traplift brochure toe waarin u meer informatie kunt vinden over ons assortiment.